תמונה מודלפת חושפת – סדרת Cyber-shot מתקמבקת
נכתב ע"י שלומי טורג'מן ב-11.05.11, 18:48 | אנדרואיד, סלולר
האם סדרת Cyber-shot של סוני-אריקסון תזכה בקרוב לקאמבק? תמונה שנחשפה היום ברשת מרמזת כי סדרת המצלמפונים המוצלחת של החברה תקבל בקרוב חידוש מרענן באמצעותו של מכשיר מבוסס אנדרואיד, הראשון בסדרה. להזכירכם, בסוף השנה שעברה דיווחנו על שובה החלקי של סדרת Cyber-shot כשהוצג המכשיר S006 בעל מצלמת ה-16.4 מגה-פיקסל, ששווק ביפן בלבד כשהוא מריץ את מערכת ההפעלה של סוני-אריקסון.
.
התמונה שנחשפה אמנם מטושטשת, אך הגדלה שלה ועוד כמה ניתוחים עיצוביים שנעשו עליה חושפים בבירור את המקשים הסטנדרטיים למכשירי אנדרואיד (בית\חזור\תפריט) ואף את הכיתוב Cyber-shot מעליהם. עוד ניתן להסיק מהתמונה כי מדובר במכשיר דק, אך לא ברור עד כמה. פרט לתמונה המטושטשת לא נחשפו פרטים נוספים אודות המכשיר, כגון חיישן הצילום וסוג ההבזק בגבו, המהווים מרכיב חשוב במכשירי הסדרה.
חובבי סדרת Cyber-shot מקווים מאד למצוא במכשיר החדש את אותו חיישן ה-CMOS בעל עדשת ה16.4 מגה-פיקסל שנמצא ב-S006, כמו גם פלאש ה-Xenon שלו (כמו זה שנמצא ב-Nokia N8).
עוד על הכותב:
בעל תואר הנדסאי אלקטרוניקה ומחשבים ובעל ידע נרחב בפיתוח WEB, בתכנון ובאבטחת מערכות מידע. עד 2010 ניהל במשך כ-6 שנים את קהילות Gamer, ואף שימש ככתב בנושא משחקי מחשב. סלולרי: HTC Desire HD טאבלט: Apple iPad 2, Samsung Galaxy Tab 10.1 עקבו אחריי בפייסבוק: |
כתבות נוספות:
|














לכתבה "תמונה מודלפת חושפת – סדרת Cyber-shot מתקמבקת"
אני לא מבין את אלה שמצלמים תמונות כ"כ מטושטשות בעידן שלכל אחד יש בכיס טלפון עם כמות מגהפיקסלים מכובדת…
השב
צ'ומפי
11 במאי 2011, 19:07
גנרל, מי שמצלם תמונת ריגול לא יכול להשקיע זמן בלעמוד מעל המכשיר, לכוון את המצלמה, לכוון פוקוס, להפעיל פלאש, לעשות ווייט באלאנס ולצלם.
יכול להיות שזה גם לא צולם מטלפון אלא משעון יד עם מצלמה (לא חסר כאלה בDX).
השב
הכנס את שמך...
11 במאי 2011, 19:53
צודק מאוד!
השב
יששש אני מת על Cyber-shot אני התעצבנתי כשהודיעו על זה שלא יהיה יותר סייבר שוט אבל אני חושב שזה הולך להיות המכשיר הבא שלי!!!!!
השב
הוספת תגובה: