אם עקבתם אחרי גאדג'טי בחודש האחרון, בטח הבנתם כבר שבקרוב מאוד יהיו מכשירי תחת מותג סוני בלבד וזה של סוני אריקסון ישאר רק כזיכרון. אך האם יתכן שכבר יש לסוני סמארטפון ראשון בקנה? הכירו את Sony Nypon, המזוהה בשם הקוד LT22, המוצג לראשונה בתמונות שהאמת לא נתפלא אם יתבררו כמזוייפות. ה-Nypon ממותג כמכשיר של חברת סוני בלבד, אך עדיין מוצג כחלק מסדרת ה-Xperia הותיקה.
העיצוב של הסוני ניפטון מזכיר בחלקו האחורי את הטאבלטים החדשים של סוני, ובחלקו הקדמי את זה של ה-Xperia ARC. לפי השמועות, המכשיר צפוי להגיע עם מפרט המיועד לשוק הגבוה-בינוני (ברגע שהוא יושק), הכולל: ערכת שבבים מדגם ST-Ericsson NovaThor U8500 עם מעבד כפול-ליבה 1Ghz, מסך 4 אינץ' ברזולוציית qHD, זיכרון פנימי 1GB RAM וזיכרון מובנה 16GB. מערכת ההפעלה שלו צפויה להיות אנדרואיד 2.3 ובעתיד יקבל שדרוג לאנדרואיד 4.0 ICS.
סוני-אריקסון אמורה להפוך לסוני באמצע שנת 2012, כך שאנו לא צופים כי המכשיר יחשף בחודשים הקרובים. יהיה מוזר מאוד אם סוני תמהר להציג מכשירים תחת מיתוג שלה בלבד ולצידם מכשירי סוני-אריקסון.
![]()
עוד על הכותב:
יזם כבר 25 שנה (מלידה אם תרצו), בעל רעיון חדש כמעט כל יום בשבוע ומכור לפיתוחים חדשים. ההתמכרות לגאדג'טים וטכנולוגיה הולידה את גאדג'טי, שמשאיר מעט זמן פנוי ללמוד לתואר במדעי המחשב. מכור כבר אמרנו? סלולרי: אנדרואיד טאבלט: iOS מחשב: Windows 7 |
כתבות נוספות:
|












לכתבה "חשיפה ראשונה: הכירו את Sony Nypon – סמארטפון של סוני בלי אריקסון?"
אקספריה ארק מחייך
השב
הפרופיל שלו ממש מוזר
השב
אני עדיין לא מבין למה מכשירים עתידיים מקבלים כפתורים פיזיים הרי הICS לא צורך בהם
השב
... • גולש בדפדפן
Google Chrome 15.0.874.121 דרך
Windows 7
14 בדצמבר 2011, 20:21
אבל אז הכפתורים הפיזיים מחליפים את אלה שעל המסך ויש בו יותר מקום
השב
הוספת תגובה: