הודלף: Sony Ericsson Pepper – מוסיף פלפל לשוק הביניים עם מעבד כפול ליבה
נכתב ע"י ליאור חיים ב-08.01.12, 14:32 | אנדרואיד, סלולר
ההדלפות של מכשירי סוני-אריקסון ממשיכות להופיע ברשת לקראת תערוכת CES 2012 שתתקיים בשבוע הבא, והפעם מכשיר חדש נצפה ברשת המזוהה כ-Sony Ericson Pepper. על פי מפרטו המודלף של המכשיר נראה כי הוא מיועד לשוק הביניים, נתוני החומרה לא רעים אך עם זאת לא מביאים איתם משהו חדשני.
על פי ההדלפה באתר Xperiablog נראה כי ה-SE Pepper יגיע עם מעבד כפול ליבה במהירות של 1Ghz, מצלמת 5 מגה פיקסל, מסך 3.7 אינץ’ ברזולוציה של 854X480 וסוללת 1320mAh. למרות שהמכשיר בעל מעבד כפול ליבה, הוא מיועד לשוק הביניים כי ישנו סיכוי גדול שהוא יהיה מבוסס על פלטפורמת ה-ST-Ericsson NoveThor U8500, הזולה יחסית. המכשיר נראה פשוט מבחינה עיצובית, אך בעל קו נקי ויפה.
על פי הכפתורים הפיזיים בגוף המכשיר ניתן לשער כי הוא יגיע עם מערכת הפעלה ג'ינג'רברד 2.3 בהכרזה, אך לפי מה שאנו יודעים עד כה עם סוני-אריקסון הם מבטיחים עדכון לגרסה 4.0 למכשירים ישנים יותר וצפוי כי גם מכשיר זה יקבל את העדכון בעתיד.
נראה אם כך שיש סיכוי להכרזה של סדרת מכשירים בתערוכה CES ביום שלישי ולא רק של אחד, ללא ספק הולך להיות מעניין בשבוע הבא.
![]()
![]()
עוד על הכותב: |
כתבות נוספות:
|












לכתבה "הודלף: Sony Ericsson Pepper – מוסיף פלפל לשוק הביניים עם מעבד כפול ליבה"
סעעממק.עכשיו גם סוני אריקסון עוברים לכפתורי מגע בלבד!?!?לפחות שישאירו את הHome מקש פיזי!
זה ממש מעצבן ללחוץ על כפתור הPower בראש המכשיר כאשר רוצים לשחרר נעילה.במיוחד בזמן ריצה או הליכה זה מאוד קריטי!!!עד היום הייתי יכול ללחוץ על הכפתור בית ואז לשחרר נעילה.הרבה יותר פשוט,הגיוני וקל!
השב
... • גולש בדפדפן
Google Chrome 16.0.912.75 דרך
Windows 7
8 בינואר 2012, 15:02
1+
כן אני אוהב כמו שסמסונג עושה שהיא משאירה את כפתור הבית פיזי
השב
עמית
8 בינואר 2012, 19:30
אפשר לשחרר נעילה עם מקשיב הווליום, לפחות בקיאנוג'ן ובשאר המקוסטמים…
השב
לי (ברצינות) כואב המפרק של האגודל מהמקשים הפיזיים של סוני אריקסון ארק. זה פשוט ח*א של דבר.
השב
נאור
8 בינואר 2012, 16:15
היום ניסיתי ארק של ידידה והיה לי קל ללחוץ על הכפתורים כמעט כמו על מסך מגע חחחח הם נלחצו לי ממש בקלות, לא מובן לי למה כולם מתלוננים עליהם
השב
המסגרת שלו עבה מדי בשביל סמארטפון, אבל הוא ממש יפה, אהבתי.
השב
סוני ואריקסון לא נפרדו ?
השב
אפשר לשחרר נעילה עם כפתורי הווליום…
לפחות בקיאנוג'ן ובשאר המקוסטמים…
השב
piotr
8 בינואר 2012, 20:41
תאריך הפרידה הרישמי הוא אוגוסט 2012
עד אז הם עדיין חברה אחת וגם המכשירים ישמרו על השם
Sony Ericsson
השב
הוא מזכיר את המיילסטון משו לא????
או שזה רק נדמה לי סתכלו טוב
השב
הוספת תגובה: