ה-Asus Padfone זמין כעת לרכישה בארה"ב עבור $859
נכתב ע"י אורי אליאבייב ב-12.06.12, 11:42 | אנדרואיד, טאבלטים, סלולר
לאחר המתנה מרובה אנחנו יכולים לדווח לכם בשמחה כי ASUS סוף כל סוף שיחררה את מכשיר ה-Padfone המפורסם שלה לחנויות וכעת הוא זמין לרכישה בארה"ב. נזכיר כי מדובר בקונספט מעניין מאוד של החברה בו המכשיר הסלולרי מתפקד באופן עצמאי כמכשיר סלולר לכל דבר, אך כאשר מכניסים אותו לתושבת מסך מיוחדת הוא משמש כ"מוח" מאוחרי אותו מסך ובכך הופך אותו לטאבלט רגיל כפי שאנחנו מכירים. ה-Padfone יימכר ברשת Negri Electronics, ביבוא מקביל, במחיר של 859.50 דולר (3,300 שקל) כאשר המחיר כולל הן את מכשיר ה-Padfone עצמו (הטלפון סלולרי) והן את תושבת הטאבלט המיוחדת.
מכשיר הטלפון יגיע עם מערכת ההפעלה אנדרואיד 4.0, מסך 4.3 אינץ' מסוג Super AMOLED ברזולוציית qHD, מעבד כפולה ליבה מסוג Snapdragon S4 והמאיץ הגרפי מסוג Adreno 225 של Qualcomm, מצלמת 8 מגה-פיקסל עם פלאש LED, מפתח צמצם f/2.2 ואוטופוקוס (בעוד שהמצלמה הקדמית מצלמת ברזולוציית VGA). המכשיר יגיע עם שטח אחסון פנימי של 16GB או 64GB שיהיה ניתן להרחבה באמצעות כרטיס זיכרון microSD. כמו כן, המכשיר יכלול רכיבים ומחברים שונים כגון Bluetooth 4.0, HDMI, GPS, A-GPS, גירוסקופ, מצפן וסוללת 1,520mAh. המכשיר יתמוך ברשתות WCDMA (כלומר 900 ו-2100MHz), ב-EDGE / GPRS / GSM (כלומר 850, 1800 ו-1900MHz) וב-HSPA+ שתתמוך בקצב הורדה של עד 42Mbps.
מכשיר הטאבלט מגיע בעובי של 9.2 מ"מ וכולל מסך IPS בגודל 10.1 אינץ' המציג ברזולוציה של 1280X800 פיקסלים. כפי ש-ASUS נוהגת לעשות במכשירי ה-Transformer, גם במכשיר הנ"ל תחנת העגינה בתצורת המסך תעניק למכשיר חיי סוללה נוספים, על פי ASUS עד לפי 9 מזמן הסוללה הרגיל. החברה אפילו מגדילה לעשות ומוכרת מקלדת פיזית שתתאים גם היא למכשיר הטאבלט אשר מונע על ידי מכשיר הטלפון ובכך תשודרג חווית השימוש בו. בנוסף קיים גם עט סטיילוס שבאמצעותו ניתן יהיה לענות לשיחות המגיעות אל מכשיר הטלפון בזמן שהוא מחובר לטאבלט.
בינתיים תוכלו ליהנות מהדגמה של ה-Asus PadFone שערכנו בתערוכת MWC 2012:
האם מכשיר סלולר עצמתי וטאבלט ב-3,300 שקל היא העסקה המשתלמת ביותר?
לחצו על LIKE לגאדג'טי ותקבלו את כל חדשות הטכנולוגיה ישירות לפייסבוק
עוד על הכותב:
בן 22 מחולון. התחיל לכתוב בגאדג'טי מחודש דצמבר 2010. סלולרי:Samsung galaxy S III טאבלט: - עקבו אחריי בפייסבוק: עקבו אחריי בטוויטר: Follow @twitterapi |
כתבות נוספות:
|

















לכתבה "ה-Asus Padfone זמין כעת לרכישה בארה"ב עבור $859"
אם בחול הוא עולה 3,300 בארץ הוא יעלה מינימום 4K.
המעבד שלו די מיושן ויותר מתאים ל 2011, אם כבר שהיו עושים אותו בארכיטקטורת A15..
השב
סטיב
12 ביוני 2012, 11:53
וגם הרזולוציה של הטאבלט נמוכה מאוד
השב
עומר
12 ביוני 2012, 12:15
הארכיטקטורה היא כבר A15 אחי זה
סנאפדרגון S4 זה בנוי על ארכיטקטורה של A15
השב
סטיב
12 ביוני 2012, 14:30
אחרי בדיקה מתברר שאתה צודק,
הפאדפון כן מבוסס על A15
אבל אתה גם טועה, המעבד של HTC ONE X זה סנאפדרגון S4 והוא מבוסס A9
השב
עומר
12 ביוני 2012, 14:44
אחי אני מבין שאתה ממש חדש בתחום .
קודם כל המעבד של הHTC ONE X הוא מעבד מרובע ליבות של TEGRA על ארכיטקטורה של A9
(שבמקרים מסוימים עדיף על מעבד כפול ליבה בארכיטקטורה של A15)
הHTC ONE XL שמיועד לשוג האמריקאי ולטכנולוגית הLTE מבוסס על מעבד כפול ליבה סנאפדרגון S4 והוא מבוסס על A15 .
למעשה כל מעבדי הS4 מבוססי ארכיטקטורת הA15
השב
מישהו מבין מה רמת הSAR של המכשיר לפי הלינק של אסוס:
http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/Mobile_Phone/PadFone/e7193_padfone_safety_notices.pdf
?
השב
רוקי
12 ביוני 2012, 16:27
0.7
השב
gnv
12 ביוני 2012, 20:56
0.7 זה אולי לגוף . בדרך כלל מה שמעניין זה לראש .
השב
azr_nec •

13 ביוני 2012, 7:30
Head
0.278
השב
gnv
13 ביוני 2012, 20:48
אז זה מצויין , לא ? הרבה יותר נמוך מהרבה מכשירים אחרים . נמוך כמעט כמו הגלקסי S3 החדש .
השב
אני לא מקנה בחברות היצרניות,
מה שהיה חלום רטוב לפני חודשים , הפך ללא רלוונטי ומיושן
עוד לפני שהוא הגיע למדף. בית משוגעים
השאלה מי יוצא מג׳נון מכל העיניין הזה?
על כל מקרה אני כבר מבולבל
השב
דוד ביטון
12 ביוני 2012, 20:39
מיושן?
המפרט שלו דומה מאוד לHTC One S.
השב
זהו הם התעוררו – אולי אשקול שוב שנית
השב
הוספת תגובה: