בשבוע שעבר דיווחנו לכם שה-HP Slate חי, ובסופ”ש הגיע אישור רשמי לדבר ישירות מפי טוד בראדלי, סגן נשיא חטיבת המערכות האישיות בחברה. בוועידה שאורגנה ע”י מגזין פורצ’ן, ושריאיון מתוכה עם אותו בראדלי ב-CNBC פרסמנו כאן אתמול, אישר בראדלי כי החברה אכן תוציא בסתיו הקרוב את ה-Slate מבוסס ה-Windows 7, אך לא כמוצר לצרכנים פרטיים, אלא כמוצר עסקי-ארגוני, שיותאם ספציפית עבור כל חברה שתרכוש אותו.
בינתיים, בכל הנוגע לטאבלטים לשוק הכללי, יש הרבה למה לצפות: לא רק שמחשבי הלוח העתידיים של HP עומדים להביא לראשונה לשוק הזה את המערכת בעלת הפוטנציאל הגדול ביותר בתחום, אלא שג’ון רובינסטיין, מנכ”ל פאלם (לשעבר), אמר בסוף השבוע בריאיון לפורצ’ן כי גרסא 2.0 של מערכת ההפעלה של החברה תצא עוד השנה. כמו כן רמז רובינסטיין כי פאלם מפתחת חומרה חדשה במרץ רב – מה שמפיח בנו תקווה שמלבד טאבלטים נראה את מערכת ההפעלה החדשה גם בטלפונים חדשים ומוצלחים יותר מה-Pre.
עוד על הכותב:גרפומן עם קבלות (שכתב בעצמו), לומד תקשורת מזה כשנה וחצי אך עושה תקשורת כבר מ-2005.ב-2008 הקים את "חדשוטק", הבלוג הטכנולוגי העברי הראשון לקהל הלא-טכנולוגי, וממרץ 2010 ועד אפריל 2011 ערך את אתר גאדג'טי. |
כתבות נוספות:
|












לכתבה "בכירי פאלם ו-HP: ה-Slate עם חלונות יצא לעסקים בלבד, WebOS 2.0 לשוק הפרטי"
הוספת תגובה: