ניופאן טלקום, יבואנית HTC, משיקה היום ברשת פלאפון את מכשיר ה- HTC Magic – טלפון האנדרואיד השני בישראל (אחרי ה- Samsung Galaxy). למי שהספיק לשכוח, ה- HTC Magic הינו טלפון האנדרואיד השני של חברת HTC, המגיע מצוייד במסך מגע בגודל 3.2 אינץ’ מסוג Capacitive בעל רזולוצייה של 320X480, מצלמת 3.2 מגה-פיקסל עם אוטופוקוס, GPS (מגיע עם תוכנת הניווט Navigator GPS), קישורית WiFi, בלוטות’ 2.0 עם תמיכה ב- A2DP, חריץ הרחבה MicroSD, חיבור MiniUSB (לצערנו אין חיבור 3.5 מ”מ) ותמיכה ברשתות HSDPA מהירות.
כמו כן, ה- Magic מגיע עם מעבד Qualcomm MSM7201A במהירות של 528Mhz, מקלדת QWERTY מלאה (במסך המגע) בשפות עברית, אנגלית ורוסית וכמובן כל הפיצ’רים של מערכת ההפעלה אנדרואיד גרסה 1.5. בינהם סנכרון Exchange, תמיכה באפליקציות גוגל כמו Google Talk, Gmail ו- Google Maps וגישה לחנות התוכנות היעודית Android Market.
ה- HTC Magic זמין ברשת פלאפון בצבעי לבן ושחור. המחיר – 99 ש”ח לחודש למשך 36 חודשים בזיכוי של 50 ש”ח למדברים ב- 149 ש”ח לחודש.
ניופאן טלקום יבואנית מכשירי הסלולר של HTC ורשת פלאפון משיקות:
HTC Magic
ניופאן טלקום יבואנית HTC משיקה ברשת פלאפון את ה- HTC Magic, המכשיר השני של HTC בעל מערכת ההפעלה AndroidTM מבית Google. ה- Magic הוא מכשיר האנדרואיד הנמכר ביותר ועד כה נמכרו מעל למיליון מכשירים ברחבי העולם.
המכשיר בעיצוב מרשים, יוקרתי וייחודי מגיע בצבעים שחור ולבן, וכיאה למכשיר חכם מבית HTC הינו בעל תכונות מתקדמות ביותר המשלבות יכולות מולטימדיה ותכונות עסקיות במכשיר אחד.
ה-HTC Magic בעל מערכת הפעלה מתקדמת AndroidTM מבית גוגל, בגרסת Cupcake1.5 המכשיר תומך בסנכרון בדחיפה (Push Mail) לאפליקציות Exchange ארגוני : דואר אלקטרוני, אנשי קשר, יומן פגישות.
בנוסף, המכשיר כולל אפליקציות Google מובנות כגון: Google Talk ו- Google Map. ממשק המשתמש מאופיין באינטואיטיביות, מהירות ופשטות השימוש וכולל trackball (כדורית ניווט). כמו כן מסך הבית ניתן להתאמה מלאה על ידי המשתמש. מערכת ההפעלה הינה Multitasking ומאפשרת הפעלת מס’ אפליקציות בו זמנית , מבלי להשפיע על ביצועי המכשיר.
ה- HTC Magic מאפשר גישה ישירה להורדת אפליקציות מחנות האפליקציות AndroidTM Market. האפליקציות מאפשרות התאמה מוחלטת של המכשיר לצרכי המשתמש. מאגר האפליקציות של google מאפשר למפתחי אפליקציות בקוד פתוח, לקחת חלק בתוכן המוצע. במאגר של AndroidTM Market, אפליקציות חינמיות ובתשלום להורדה מעולמות תוכן שונים כגון: מולטימדיה, ניווט, משחקים, בידור, כספים, כלים שימושיים, קניות, נסיעות ועוד.
ה-HTC Magic מגיע עם מקלדת QWERTY מלאה התומכת בשפות עברית, אנגלית ורוסית. מסך מגע 3.2 אינץ’ מסוגCapacitive מאפשר נגיעה מדויקת במסך ללא צורך בעט מגע, רזולוציה של 480 320Xעם 256K צבעים מקנה תפריט גרפי עשיר וחדות צפייה גבוהה במיוחד. לצפייה מיטבית ניתן להשתמש במנגנון חיישן התנועה המאפשר היפוך מסך על ידי הטיית המכשיר.
ל-HTC Magic מעבד עוצמתי מסוג Qualcomm MSM7201A ופועל במהירות MHz528 זיכרון פנימי של 192MB עם אפשרות להרחבת זיכרון ע”י שימוש בכרטיס הזיכרון מסוג MicroSD בנפח 2GB הכלול בערכה (ניתן להגדיל זיכרון עד 16GB).
ל-HTC Magic מצלמה איכותית 3.2 מגה פיקסל, פוקוס אוטומטי המאפשרת צילום והסרטת וידאו, במגוון אפשרויות צילום באפקטים מיוחדים : צילום שחור/לבן, צילום צבעוני, צילום נגטיב, צילום עתיק ועוד. ל-HTC Magic אנטנת GPS מובנית, לניווט באמצעות המכשיר, תוכנת הניווט Navigator GPS כלולה במכשיר.
- ל- HTC Magicמגוון קישוריות רחב :
- חיבור אלחוטי Wi-Fi – תקשורת אלחוטית בתקן IEEE 802.11 b/g
- Bluetooth – תמיכה בפרופיל A2DP המאפשר חיבור אוזניות Bluetooth סטריאופוניות.
- תקשורת נתונים ברשת HSDPA/HSUPA -עד 7.2Mbps בהורדת נתונים (תלוי ביכולות הרשת) ועד 2Mbps בהעלאת נתונים.
- חיבור Mini UBS 2.0 וכניסת אוזניות בשקע אחד.
סוללה
- סוללה Lithium-ion or Lithium-ion polymer, קיבולת mAh1340.
- צריכת סוללה בזמן המתנה ב- UMTS עד 660 שעות.
- צריכת סוללה בזמן דיבור UMTS עד 6.6 שעות.
מידות המכשיר
אורך – 113 מ”מ.
רוחב-55 מ”מ.
עובי-13.65 מ”מ.
- משקל: 118.5 ג’ (עם סוללה).
- צבע: לבן/שחור.
מחיר בפלאפון: 99.90 ₪ לחודש ל – 36 חודשים בזיכוי של 50 ₪ למדברים מעל 149 ₪.














סוף סוף! חשבתי שהיום הזה כבר לא יגיע!
אני מאוד אוהב את העיצוב של המכשיר הזה, לדעתי יותר
מהגלקסי.
טוב לאט לאט כניראה יביאו עוד מכשירי אנדרואיד לארץ!
צריך להפגין. העם רוצה HERO!
יצא לי להתרשם ממנו במתחם פלאפון.
מכשיר נפלא.. המולטימדיה כיאה לאנדרואיד לא משהו אבל השאר נפלא.. המגע פשוט נפלא והכל מהיר (המגע למשל היה טוב בהרבה מF480,S8300,BEAT DJ)
זה פשוט חוויה המכשיר הזה
רצים HTC HERO בארץ!
אני בטוח קונה!
כל הכבוד לפלאפון,חיכיתי למכשיר הזה.מישהו יודע איזה חיבור אוזניות יש לו ואיפה אפשר להשיג מתאם ל3.5 מ”מ?
יש לו חיבור אוזניות מיני USB ומגיעות איתו אוזניות סטריאופוניות .
מתאם 3.5 אתה יכול לקנות בלינק הבא:
http://www.palmnet.co.il/sg_product~8544477~3549~0.htm
מה לגבי הקרינה שמעתי שHTC מפוצץ בקרינה יש אמת בדבר?
ל-MAGIC קרינה של 0.954 לפי התקן האירופאי, נמוכה משמעותית מהתקן המקסימלי שעומד על 2.0 .
סתם להשוואה : לנוקיה E71 רמת קרינה של 1.33 לפי התקן האירופאי , וזה לא הפריע לו להיות הסמארטפון הנמכר בישראל.
נתוני קרינה:
http://www.infocell.org/ShowDocC.asp?MenuID=375
רק Magic
אני לא רואה אותו באתר
יש סיכוי הם הורידו את הדף או עוד לא העלו?
למיטב הבנתי עדיין לא העלו.
אנחנו בודקים את הנושא.
ישווק בסלקום?
כרגע בלעדית לרשת פלאפון, ייתכן ובקרוב יהיה זמין
למכירה ישירות דרך ניופאן טלקום ללא התחייבות.
ממליץ לכל מי שרוצה אנדרואיד חזק מאוד לחכות ליציאתו של ה HTC DRAGON. אל תמהרו לקנות!
אני עם ה HERO דרך אגב, נהנה מאוד אבל כמובן שהדשא של השכן ירוק יותר
הוספת תגובה: