![]() |
|
|
#1 |
|
חבר חדש בקהילה
![]()
תודות: 0
קיבל 0 תודות ב-0 הודעות
|
היי,
קיבלתי מכשיר חדש מארה"ב ופרצו אותו, אני מנסה כבר יומיים להוריד שירים ותמונות מהחשב למכשיר. הורדתי את הדרייב המתאים למחשב שלי ואת התוכנה kies אבל זה עדיין לא עובד, זה מראה שהחיבור עדיין מזהה אתה המכשיר בתור "חומרה חדשה" ולא בתור סמסונג גלקסי. אודה מאוד לעזרתכם בנושא כי אני כבר מיואשת, תודה רבה |
|
|
|
|
|
#2 |
|
חבר חדש בקהילה
![]()
קיבל 0 תודות ב-0 הודעות
|
כמובן שלא מזהה בתור סמסונג גלקסי הרי פרצו לך את המכשיר כך שלא יהיה ניתן לזהות שהוא פרוץ חסמו את המנגנון של סמסונג.
בכל מקרה את אמורה להצליח להעביר קבצים כנראה שבצעו את הפריצה בצורה לא טובה. --- פיתוח תוכנה |
|
|
|
|
|
#3 |
|
חבר חדש בקהילה
![]()
קיבל 0 תודות ב-0 הודעות
|
אני התקנתי את הדריבר (Kies) על ה PC מכאן:
ftp://file3.mydrivers.com/mobilephon..._drv_13950.zip גם לאחר ההתקנה עדיין לא מתגלה הטלפון ככונן להעברת קבצים. אך ניתן לראות אותו ב Device Manager (מנהל ההתקנים). (שם אגב הוא מופיע כהתקן המאפשר לגלוש באנדרואיד כמו מודם סלולארי). אז יש להגדיר בטלפון שהUSB משמש להעברת קבצים. באנדרואיד אנגלית: Settings - About phone - USB settings and choose Ask on connection בעברית דרך אפשרויות, תפריט גישה אלחוטית (דווקא). בשלב זה מגיעים לבעיה שמתוארת לא מעט ברשת. מנהל ההתקנים מדווח על שגיאה (משולש צהוב) ועדיין לא מופיע החיבור. הדרך היחידה שמצאתי להעביר קבצים היא דרך debug mode כמתואר ב: http://www.downloadatoz.com/driver/a...-download.html אלא שבניגוד לכתוב שם הבעיה לא נפתרת אחת ולתמיד אלא יש צורך לחזור על כל הפעולות בכל פעם שמחברים. ואגב: יש פתרון נוסף: מורידים מהMarket תוכנה לניהול קבצים, שם מתחברים דרך הרשת (LAN) באופן אלחוטי לכל מחשב בבית וניגשים לקבצים ב shared folders . לגבי "פרוץ". בניגוד לאפל באנדרואיד אין מניעה לשים מערכת הפעלה (ROM) באופן פרטי שכן גוגל לא רואים אותך כנתין שלהם אלא כמשתמש של מערכת פתוחה. אני קניתי את הסמסונג בארץ עם ROM מעולה בעברית (בלי האפליקציות שהמפעילות בארץ מעמיסות שלא לדבר על המחיר הכפול). עוד לא שאלתי בחנות אולי יש להם פתרון יותר אלגנטי. נערך לאחרונה על ידי yeilam; 20.05.2011 בשעה 15:21. |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| מצבי תצוגה | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | פותח הנושא | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שאלה | סמסונג גלקסי אס | shoni1998 | טלפונים סלולריים | 13 | 24.04.2011 09:56 |
| סנכרון סמסונג גאלקסי s למחשב | beck | אנדרואיד | 2 | 16.02.2011 05:43 |
| סמנכורן למחשב של סמסונג גלאקסי s | beck | טלפונים סלולריים | 1 | 15.02.2011 18:58 |
| עזרה | מישהו נתקל בסמסונג גלקסי שלא נטען דרך חיבור חשמלי | shany_c | טלפונים סלולריים | 6 | 09.02.2011 17:16 |
| מדריך | להתקין אנדרואיד על האייפון ללא חיבור למחשב (Froyo 2.1.1) | iTai | iPhone / iPod / iPad - הניידים של אפל | 11 | 12.11.2010 02:53 |