![]() |
|
|
#1 |
|
חבר חדש בקהילה
![]()
תודות: 1
קיבל 0 תודות ב-0 הודעות
|
קניתי אתמול מאורנג' סמסונג גלקסי s.. עד עכשיו נראה שהוא מכשיר מאוד טוב ויש מצב שיותר טוב מהאייפון שלי.. (3gs..) אבל אני עדיין לא סגור על זה אני עדיין בשלבי השוואות =)
בקיצור אני מנסה להעביר שירים לסמסונג ולא מצליח מישהו יודע איך מעבירים? אולי צריך איזושהי תוכנה כמו האייטונס של האייפון להעברת קבצים? חשבתי בהתחלה שאני רק מחבר כאבל למחשב וזה עובר אבל לא כך הדבר... תודה ושבת שלום. (דווקא נראה פורום חמוד בכניסה הראשונה.. נראה איך הוא יהיה הלאה =) ) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
חבר מנוסה בקהילה
![]()
תודות: 26
קיבל 2 תודות ב-2 הודעות
|
אהלן. אני ממליץ לך להוריד את התוכנה Kies של סמסונג על מנת להעביר תמונות, שירים וכדומה מהפלאפון למחשב או ההפך. מה שאתה צריך לעשות זה להוריד את ה Kies, להתקין ולאחר מכן לגשת להגדרות חיבורים של הפלאפון (בהגדרות) ולתת הרשאה לתוכנה Kies שתשתמש בפלאפון שלך.
אם נתקלת בבעיות, אתה מוזמן לשאול פה ואענה לך שוב. |
|
|
|
| המשתמש הנ"ל מודה ל Prolar על ההודעה השימושית הזו | eldary (01.01.2011) |
|
|
#3 |
|
חבר חדש בקהילה
![]()
קיבל 0 תודות ב-0 הודעות
|
=)
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
חבר בקהילה
![]()
תודות: 0
קיבל 3 תודות ב-2 הודעות
|
תתקין kies תפעיל את נגן המוזיקה שם ותגרור כל מה שרוצה להעתיק לנגן ואז למטה תלחץ על העבר למכשיר זה הכל
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
חבר חדש בקהילה
![]()
קיבל 0 תודות ב-0 הודעות
|
"ולאחר מכן לגשת להגדרות חיבורים של הפלאפון (בהגדרות) ולתת הרשאה לתוכנה Kies שתשתמש בפלאפון שלך."
" איך עושים את זה בדיוק? לא מצאתי את זה בהגדרות.. הורדתי את התוכנה ניסיתי להעביר שירים אבל אני לא מצליח.. מה פספסתי..? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
חבר חדש בקהילה
![]()
קיבל 0 תודות ב-0 הודעות
|
כשאתה מחבר את המכשיר למחשב אל תלחץ על כלום (המכשיר מבקש ממך ללחוץ כדי להתחבר)
במצב כזה המחשב מזהה את המכשיר כמו דיסק און קי ואתה פשוט מעתיק אליו שירים. אגב זה לא משנה איפה אתה שם אותם הגלקסי סורק את כל הכרטיס ומוצא את השירים לבד. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
חבר חדש בקהילה
![]()
תודות: 0
קיבל 0 תודות ב-0 הודעות
|
היי עשיתי מה שרשמת בפורום אבל זה עדיין לא עובד...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
חבר מנוסה בקהילה
![]()
תודות: 26
קיבל 2 תודות ב-2 הודעות
|
התקנת את התוכנה שנקראת Kies ?
נתת הרשאות בפלאפון? במידה וכן את עדיין יכולה לגשת לקבצים (=אפשרות להעברת מוזיקה, תמונות, סרטונים) על ידי חיבור ה USB למחשב ולאחר מכן ל "מחשב שלי" ושם יש לך "דיסק נשלף" |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| מצבי תצוגה | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | פותח הנושא | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| למכירה אביזרים לסמסונג גלאקסי אס i9000 | eyalsadeh1 | קנייה ומכירה | 27 | 10.11.2011 10:39 |
| אנדרואיד 2.3 לסמסונג גלקסי s | גיא .ב | אנדרואיד | 1 | 31.12.2010 12:13 |
| שאלה | בקשר להעברת שירים לxbox | ארד לוי | קונסולות | 1 | 22.12.2010 15:19 |
| פרסום | תאריך השקה מתוכנן לסמסונג גלקסי אס באורנג' ... | hotornot | אנדרואיד | 10 | 01.11.2010 01:06 |
| אני כבר מיואש,לא מצליח לעשות unlock לסמסונג I897 | omegascript | אנדרואיד | 0 | 23.10.2010 07:59 |