פתיחה בינלאומית חזקה בקופות ל"קפטן אמריקה: מלחמת האזרחים"

צוות איירון-מן (מתוך "קפטן אמריקה: מלחמת האזרחים") צוות איירון-מן (מתוך "קפטן אמריקה: מלחמת האזרחים", באדיבות פורום פילם)

הלהיט החדש של אולפני מארוול "קפטן אמריקה: מלחמת האזרחים" עוד לא הספיק לצאת לבתי הקולנוע בארצות הברית, אך ההכנסות שלו מעבר לים כבר נותנות למארוול ולדיסני (אשר בבעלותה אולפני מארוול) סיבות רבות לאופטימיות. כ-200 מיליון סיבות.

הסרט, ששוחרר רק בכמחצית מהעולם נכון לרגע זה, פתח את סוף השבוע הראשון שלו עם הכנסות של כ-200.2 מיליון דולר, מה ששם אותו רק מעט מאחורי הפתיחה הבינלאומית של "הנוקמים: עידן אולטרון", והוא עוקף בהרבה את סרט "הנוקמים" הראשון. הישגים מרשימים במיוחד נרשמו בברזיל, מקסיקו והפיליפינים, מדינות בהן "מלחמת האזרחים" קבע שיאים חדשים במכירות כרטיסי קולנוע.

יש כמה סיבות משוערות להצלחה של הסרט ולכך שצפויות ממנו עוד הכנסות רבות. ראשית, מדובר במפגש אימתני בין קפטן אמריקה של כריס אוונס (Chris Evans) ואיירון מן של רוברט דאווני ג'וניור (Robert Downey Jr.), שניהם חביבי קהל ותיקים ביקום הקולנועי של מארוול.

בנוסף לכך, זוהי ההופעה הראשונה על המסך של טום הולנד (Tom Holland) בתור ספיידרמן, דמות שכבר זמן רב מעריצים רצו לראות לצד שאר הנוקמים. כמו כן, אי אפשר להתעלם מדברי המבקרים, שלא מפסיקים לשבח את "מלחמת האזרחים", ולעתים אף להכתיר אותו כסרט הטוב ביותר עד עכשיו ביקום הקולנועי, או לפחות כאחד מהטובים ביותר.

לאחר ההצלחה של "זוטרופוליס" ו"ספר הג'ונגל" בקופות, סרטים שממשיכים להכניס וצפויים להגיע קרוב למיליארד דולר בזירה הבינלאומית כל אחד, ההצלחה של "קפטן אמריקה" החדש נותנת עוד גושפנקא להתנהלות של דיסני, שאפילו לא קרובה לסיים עם הלהיטים של השנה הזאת, עם "למצוא את דורי", "מואנה" ו"רוג אחד – סיפור מלחמת הכוכבים" שמוכנים כבר בקנה.


חלק מהפוסטים באתר כוללים קישורי תכניות שותפים, עבורם נקבל עמלה עם ביצוע רכישה בפועל של מוצרים. עמלה זו לא מייקרת את העלות הסופית של המוצרים עבורכם.

הסקירות והתכנים המופיעים באתר מהווים המלצה בלבד, וכך יש להתייחס אליהם. כל המחירים המופיעים באתר נכונים ליום הפרסום בלבד והאחריות לקניית מוצר או שירות כזה או אחר מוטלת עליך בלבד – השימוש באתר בהתאם לתנאי השימוש והפרטיות.

השוואת מפרטים