הטריילר החדש של "מהיר ועצבני: הובס ושו" מערב משפחות

ערוץ היטיוב הרשמי של "מהיר ועצבני" (Fast & Furious) שחרר טריילר חדש לסרט הבא בפרנצ'ייס. הסרט איננו חלק מהסדרה המרכזית – מדובר ב"הובס ושו" (Hobbs & Shaw). זהו ספין אוף שמתמקד בשתי דמויות בולטות מהסרטים: הגיבור לוק הובס, אותו משחק דוויין ג'ונסון (Dwayne Johnson), והנבל-שהפך-לאנטי-גיבור דקארד שו, אותו משחק ג'ייסון סטיית'האם (Jason Statham).

בטריילר הקודם של הסרט ראינו את החשיפה של הנבל, בריקסטון, לוחם-על שגופו שודרג בטכנולוגיות עתידניות, ומשחק אותו אידריס אלבה (Idris Elba). הובס ושו נשלחו לעצור אותו, ובטריילר החדש ברור יותר למה דווקא הם, או לפחות שו.

הטריילר החדש, טריילר ארוך במיוחד ומלא באקשן מוגזם מהסוג לו למדנו לצפות, מציג דמות חדשה שמצטרפת לסרט. הדמות היא האטי, אחותו של שו, שהחליטה לגנוב מבריקסטון וירוס קטלני במיוחד – וירוס שהלוחם המפלצתי רוצה לקחת חזרה. את האחות תשחק ונסה קירבי (Vanessa Kirby) מ"משימה בלתי אפשרית: התרסקות".

גם משפחתו של הובס נכנסת לתמונה. כדי להתמודד עם בריקסטון, הובס לוקח את האחים לבית שו למשפחתו, משפחה פולינזית גדולה על אי יפה ופסטורלי – אי ששלוותו מופרת עם הגעתו של בריקסטון וחייליו. נראה ש"הובס ושו" הולך לשחוק עוד קצת את נושא ה"משפחה" של סרטי "מהיר ועצבני".

"הובס ושו" צפוי לעלות למסכים בישראל ב-1 באוגוסט, 2019.


חלק מהפוסטים באתר כוללים קישורי תכניות שותפים, עבורם נקבל עמלה עם ביצוע רכישה בפועל של מוצרים. עמלה זו לא מייקרת את העלות הסופית של המוצרים עבורכם.

הסקירות והתכנים המופיעים באתר מהווים המלצה בלבד, וכך יש להתייחס אליהם. כל המחירים המופיעים באתר נכונים ליום הפרסום בלבד והאחריות לקניית מוצר או שירות כזה או אחר מוטלת עליך בלבד – השימוש באתר בהתאם לתנאי השימוש והפרטיות.

השוואת מפרטים