גם טיקטוק רוצה להיות טוויטר, תאפשר לפרסם פוסטים טקסטואליים

לוגו TikTok

טיקטוק (TikTok) מצטרפת ל"טרנד" הרשתות החברתיות מבוססות הטקסט ותאפשר מעתה למשתמשים "להביע את היצרתיות שלהם" על ידי פרסום פוסטים הכוללים טקסט בלבד, כך לדברי החברה, עם הוספת אפשרות לפרסום פוסטים מבוססי טקסט בלבד באורך של עד 1000 תווים.

מספר שבועות אחרי שמטא השיקה את Threads שסחפה אחריה מיליוני משתמשים, נראה כי עולם הרשתות החברתיות מבוססות הטקסט יעבור מהפך נוסף עם ההחלטה החדשה של טיקטוק לאפשר למשתמשים לפרסם פוסטים מבוססי טקסט, בדומה לטוויטר, או ליתר דיוק ל-X, השם החדש של החברה בבעלותו של אילון מאסק.

בעוד שטיקטוק מוכרת במיוחד בזכות אפשרות פרסום הסרטונים הקצרים בפלטפורמה, מעכשיו משתמשים יוכלו לפרסם פוסטים הכוללים טקסט בלבד באורך של עד 1000 תווים, אפשרות בה יוכלו לבחור המשתמשים באפליקציה לצד פרסום סרטונים או תמונות.

פרסום פוסטים טקסטואליים בטיקטוק (מקור טיקטוק)
פרסום פוסטים טקסטואליים בטיקטוק (מקור טיקטוק)

עם זאת, בזמן ש-Threads של מטא הגיע כ"העתקה" די ישירה של טוויטר, אפשרות פרסום הטקסט בטיקטוק מגיעה עם מספר שיפורים ואפשרויות עריכה מתקדמות יותר, בהם הוספת סטיקרים, בחירת צבע רקע לטקסט, הוספת שמע לפוסטים ועוד, זאת בנוסף לאפשרויות מוכרות יותר כמו תיוג משתמשים אחרים או הוספת האשטאגים.

עולם הרשתות החברתיות עבר מהפכה קטנה לאחר רכישתה של טוויטר על ידי אילון מאסק והכאוס שנוצר כתוצאה מכך, בעוד שעד אותו שלב טוויטר הייתה לאחת מהרשתות החברתיות היחידות עם דגש עיקרי על פרסומים מבוססי טקסט, עכשיו כבר ניתן למצוא לא מעט תחרות בשוק, כמו רשתות ה-Bluesky, Mastodon, Threads, ומעכשיו גם טיקטוק.

עכשיו נותר לראות הוא עד כמה משתמשי טיקטוק יאמצו את הפיצ'ר החדש שהוסיפה להם החברה כאלטרנטיבה לטוויטר/X.


חלק מהפוסטים באתר כוללים קישורי תכניות שותפים, עבורם נקבל עמלה עם ביצוע רכישה בפועל של מוצרים. עמלה זו לא מייקרת את העלות הסופית של המוצרים עבורכם.

הסקירות והתכנים המופיעים באתר מהווים המלצה בלבד, וכך יש להתייחס אליהם. כל המחירים המופיעים באתר נכונים ליום הפרסום בלבד והאחריות לקניית מוצר או שירות כזה או אחר מוטלת עליך בלבד – השימוש באתר בהתאם לתנאי השימוש והפרטיות.

השוואת מפרטים