סמארטפונים ומחשבי הטאבלט, המכשירים הכי חמים בשוק הגאדג'טים בימים אלו, מכילים ברובם מעבדים מתוצרת ARM ולכן ברגע שהחברה חושפת את השיפורים והחידושים למעבדים שלה לשנתיים הקרובות, הגיוני שנזקור את אוזנינו בציפייה.
.
הדור הבא של מעבדי ARM נקרא Cortex-A15 והיה אמור להגיע רק ב-2013, אך מתברר שתאריך זה הוקדם במקצת לסוף 2012, שזו גם התקופה בה נוכל לראות בשוק מכשירים המבוססים על מעבדים אלו. המעבדים הראשונים שיופיעו הינם בעלי ליבה אחת ואף בעלי ליבה כפולה, כאשר מאוחר יותר, איפשהו בשנת 2013, יצטרפו גם מעבדים עם 4 ליבות. כמו כן, חברת ARM מבטיחה שיפור מדהים בביצועים של המעבדים החדשים – פי 5 ממעבדי ה- Cortex-A9 SOC הקיימים כיום בשוק.
.
מספר חברות כמו Nvidia, סמסונג, ST-Ericsson ואף חברת Texas Instruments כבר חתמו על חוזי רכישה למעבדים החדשים. כעת נראה שגם למעבדי העתיד של סמסונג יש מתחרים ראויים.
עוד על הכותב:
בן 20, חי ונושם טכנולוגיה ביום ובלילה כשאני לא כותב כתבות תוכלו למצוא אותי בפאב עם כל החברים נהנה מהדבר הזה שחולף לנו מול העיניים ואנחנו אפילו לא רואים מה קוראים אותו, חיים :) סלולרי: iPhone 4 טאבלט: אין |
כתבות נוספות:
|













לכתבה "ARM מבטיחה: מעבדים כפולי ליבה בסוף 2012 ומעבדי 4 ליבות "מאוחר יותר""
יותר מ-2 מעבדים לא ממש עוזר, הכי חשוב זה התדר. וכאן המגבלה הגדולה של המעבדים.
השב
מה עם הזכרון המוטמן? ושאר הירקות? אין דבר כזה "הכי חשוב" הכול חשוב..
השב
הוספת תגובה: