הוכרזו:Satellite Pro C40/C50-K – צמד ניידי דיינבוק חדשים עם מעבדי Alder Lake

נייד Satellite Pro C40-K (מקור Dynabook) נייד Satellite Pro C40-K (מקור Dynabook)

חברת דיינבוק (Dynabook), טושיבה לשעבר, הכריזה על צמד הניידים Satellite Pro C40-K ו-Satellite Pro C50-K, גרסאות 2022 החדשות של החברה לניידי ה-C40 ו-C50 מסדרת ה-Satellite Pro, המגיעים עם מסכי 14 ו-15.6 אינץ’, בהתאמה, כאשר הם מתבססים על מעבדי ה-Alder Lake מהדור ה-12 של אינטל.

ניידי ה-Satellite Pro C50/C40-K החדשים מצטרפים לדגם ה-Satellite Pro C30-K שהוכרז מוקדם יותר השנה, כאשר הם מחליפים את צמד דגמי ה-J מ-2021.

בדומה לדורות הקודמים של הניידים, דגם ה-C40 מגיע עם מסך 14 אינץ’ ואילו ה-C50 מגיע עם מסך 15.6 אינץ’, כאשר שני המסכים יהיו זמינים ברזולוציית HD או Full HD ובדגם ה-C50 תהיה זמינה גם תצורה בעל פאנל מסך IGZO של שארפ.

שני הניידים יגיעו עם עם ציפוי אנטיבקטריאלי מיוחד המונע התפשטות חיידקים עד 99.9%, כאשר ההבדל הגדול לעומת הדור הקודם מגיע בדמות מעבדי ה-Alder Lake מהדור ה-12 של אינטל.

בעוד ששני הדגמים יהיו זמינים עם מעבדי ה-Alder Lake U, את דגם ה-C50 הגדול יותר יהיה ניתן להשיג גם עם מעבדי Alder Lake P חזקים יותר, כאשר לצידם יהיה ניתן למצוא עד 32GB זיכרון ואחסון SSD בנפח של עד 1TB.

נייד Satellite Pro C40-K (מקור Dynabook)
נייד Satellite Pro C40-K (מקור Dynabook)

דמיאן ז’אום, נשיא Dynabook Europe GmbH מסר:

אנו נרגשים לחזק את קו ה-Satellite Pro שלנו עם מכשירי C-Series החדשים, הממשיכים לספק שילוב של חדשנות ועיצוב אלגנטי בתג מחיר סביר. הדגמים החדשים מוכיחים שמכשירים בסיסיים יותר יכולים לענות על מגוון צרכים מבחינת סגנון, ביצועים ותכונות תומכות, מבלי לדחוף את התקציבים לקצה גבול היכולת. ה-C40-K וה-C50-K יתאימו בצורה חלקה לסביבות עבודה ולימוד היברידיות, ויבטיחו פרודוקטיביות, קישוריות ואבטחה למשתמשים, בכל מקום שהם צריכים את זה.

מפרט טכני

Satellite Pro C50-KSatellite Pro C40-K
מעבדעד Core i7-1255U
עד Core i7-1260P
עד Core i7-1255U
זיכרוןעד 32GB DDR4עד 32GB DDR4
אחסוןSSD בנפח של עד 1TBSSD בנפח של עד 1TB
כרטיס מסך עד Intel Iris Xe מובנהעד Intel Iris Xe מובנה
מסך15.6 אינץ' ברזולוציית Full HD / HD
אפשרות לפאנל IGZO
14 אינץ' ברזולוציית Full HD / HD
סוללה 45/53Wh45/53Wh
גודל358.9x230.5x18.95 מ"מ323.9x211.8x18.75 מ"מ
משקלהחל מ-1.52 ק"גהחל מ-1.35 ק"ג

מחיר צמד ניידי ה-Satellite Pro C40-K ו-Satellite Pro C50-K החדשים של דיינבוק בישראל טרם נקבע, אך בחו"ל מחיר הניידים בתצורה מבוססת מעבד Core i7 עומדת על החל מ-930 דולר (כ~3180 ש"ח).


חלק מהפוסטים באתר כוללים קישורי תכניות שותפים, עבורם נקבל עמלה עם ביצוע רכישה בפועל של מוצרים. עמלה זו לא מייקרת את העלות הסופית של המוצרים עבורכם.

הסקירות והתכנים המופיעים באתר מהווים המלצה בלבד, וכך יש להתייחס אליהם. כל המחירים המופיעים באתר נכונים ליום הפרסום בלבד והאחריות לקניית מוצר או שירות כזה או אחר מוטלת עליך בלבד – השימוש באתר בהתאם לתנאי השימוש והפרטיות.

השוואת מפרטים