בראד פיט נכנס למושב הנהג בסרט החדש "F1", העוסק בעולם המירוצים של פורמולה 1, מאת במאי הלהיט "אהבה בשחקים: מאווריק" שכבש את קופות בתי הקולנוע ב-2022 וגרף מעל מיליארד דולר.
הסרט עוקב אחר הנהג סוני הייז (פיט), שפרש ממירוצי פורמולה 1 אך כעת חוזר לספורט ומצטרף לקבוצה הבדיונית APXGP. כחלק אינטגרלי מהקבוצה, יהפוך הייז למנטור של הנהג הצעיר ג'ושוע (דמזון אידריס, "שלג צח").
הסרט הופק בשיתוף מלא עם ארגון פורמולה 1, והטריילר בהחלט משדר אמינות בכל הנוגע לעולם ובעיקר למכוניות המרהיבות שמתחרות בו. הייז מבין שכדי לנצח את השמות הגדולים בתחרות המהירים הרבה יותר ממנו, הוא חייב לבנות מכונית שתעקוף אותם לא במסלול הישר אלא בסיבובים. אך זה אומר שהמכונית שלו צריכה להקריב מהבטיחות שלה – סיכון שהוא בהחלט מוכן לקחת.
המשך הטריילר לא חושף יותר מדי על העלילה ומתמקד במירוצים המהירים אליהם נקלע, על רקע השיר האגדי We Will Rock You של להקת קווין. מה שאנחנו כן יודעים זה שהייז היה נהג מפורסם בשנות ה-90, אך חווה תאונה שהרחיקה אותו מהספורט.
את הקאמבק שלו יעשה בעזרת חברו, בגילומו של חוויאר בארדם ("ארץ קשוחה") – מנהיג הקבוצה הבדיונית שמגייס אותו לשורותיה, שם יצטרך הייז להוכיח את עצמו אל מול הצעירים הרלוונטיים יותר.
אל הבמאי ג'וזף קוסינסקי מצטרף גם התסריטאי ארן קרוגר שכתב את "אהבה בשחקים: מאווריק" וכן את סרט האימה "הצלצול" ושלושה סרטים בסדרת ה"רובוטריקים".
אל צוות השחקנים מצטרפים גם קארי קונדון ("רוחות אינישרין"), טוביאס מנזיס ("הכתר"), קאלי קוק ("עונת החתונות") וקים בודינה ("להרוג את איב").
הטיזר הראשון מגיע הרבה לפני יציאת הסרט, שצפוי להגיע לבתי הקולנוע רק ביוני 2025.
חלק מהפוסטים באתר כוללים קישורי תכניות שותפים, עבורם נקבל עמלה עם ביצוע רכישה בפועל של מוצרים. עמלה זו לא מייקרת את העלות הסופית של המוצרים עבורכם.
הסקירות והתכנים המופיעים באתר מהווים המלצה בלבד, וכך יש להתייחס אליהם. כל המחירים המופיעים באתר נכונים ליום הפרסום בלבד והאחריות לקניית מוצר או שירות כזה או אחר מוטלת עליך בלבד – השימוש באתר בהתאם לתנאי השימוש והפרטיות.