סמסונג חשפה הלילה (ג', 13.5) את מכשיר ה-Galaxy S25 Edge, הגרסה הדקיקה ביותר בסדרת הדגל שלה. המכשיר מציע מסך בגודל 6.7 אינץ' עם פאנל Dynamic AMOLED 2X, תדר רענון של 120Hz ומצלמה ראשית עם חיישן של 200MP.
View this post on Instagram
מסך גדול וגוף דקיק
ה-Galaxy S25 Edge מציע מסך Dynamic AMOLED 2X ברזולוציית +QHD בעל קצב רענון מהיר של עד 120Hz (משתנה בין 1-120Hz) עם טכנולוגיית Vision Booster להתאמת בהירות ואיכות תצוגה בתנאי תאורה משתנים.
את המסך היא מצפה בזכוכית ה-Gorilla Glass Ceramic 2 על מנת לספק עמידות גבוהה יותר למרות הדקיקות של הטלפון, כאשר מסגרת המכשיר מצופה טיטניום, בדומה לדגם ה-S25 Ultra.
המכשיר מגיע במבנה דקיק למדי עם מידות של 75.6×158.2x5.8 מ"מ ובמשקל קל במיוחד של 163 גרם, מה שהופך אותו לדק משמעותית בהשוואה לדגם ה-Galaxy S25 Ultra (סקירה), שעוביו 8.2 מ"מ ומשקלו 218 גרם. עם זאת, חשוב להזכיר כי העובי נוגע לנקודה הדקה ביותר וכי מערך הצילום הבולט מגב המכשיר מציג עובי גבוה יותר.
מסך ה-Edge מגיע בגודל 6.7 אינץ', כך שהוא ממוקם בסדרת הדגל האחרונה של סמסונג בין הגלקסי S25 סטנדרטי (6.2 אינץ') לבין ה-S25 Ultra הענק (6.9 אינץ'), תוך שהוא מציע רזולוציה גבוהה של 3120×1440 פיקסלים.
מערך המצלמות
מערך הצילום של ה-S25 Edge כולל:
- מצלמה ראשית: חיישן ברזולוציה של 200MP עם מפתח צמצם f/1.7
- מצלמה אולטרה-רחבה: חיישן 12MP עם מפתח צמצם f/2.2 וזווית צילום רחבה, פוקוס אוטומטי ואפשרות צילום מאקרו
- מצלמת סלפי: 12MP עם מפתח צמצם f/2.2
בצד הוידאו קיימת תמיכה בהסרטה ברזולוציה מירבית של 8K ב-30 פריימים בשנייה, עם אפשרות ל-4K ב-30/60 פריימים בשנייה, כאשר מצלמת הסלפי תומכת אף היא בהסרטה ב-4K ב-30/60 פריימים בשנייה.
יש לציין שמערך המצלמות של הגלקסי S25 Edge כולל שתי מצלמות בלבד מאחור, זאת בניגוד לגלקסי S25 Ultra שמציע ארבע מצלמות, כולל שתי מצלמות טלפוטו של 10MP ו-50MP לצילום בזום, אלו לא קיימות בדגם ה-Edge הדקיק, שמסתפק בביצוע זום x2 דרך המצלמה הראשית עתירת הפיקסלים.
עוד במפרט הטכני
בצד החומרה, ה-Galaxy S25 Edge מצויד במערכת שבבים מדגם Qualcomm Snapdragon 8 Elite (בגרסת Galaxy), בדומה ליתר דגמי הסדרה, עם 12GB של זיכרון עבודה (RAM) ואחסון בנפח של 256GB או 512GB, ללא גרסת 1TB.
סוללת ה-Edge מגיעה בקיבולת של 3900mAh, זו קטנה יותר מזו של ה-Galaxy S25 Ultra שמצויד בסוללת 5000mAh. המכשיר תומך בטעינה מהירה של 25W, בטעינה אלחוטית מהירה של 15W ובטעינה אלחוטית הפוכה PowerShare.
המכשיר מגיע באופן מובנה עם מערכת ההפעלה Android 15 וממשק One UI 7.0 המציע את מגוון תכונות ה-AI שניתן למצוא בדגמי סדרת הגלקסי S24, בהן ההטמעה העמוקה של Gemini במערכת עם גישה מהירה בלחיצה ארוכה על כפתור הנעילה.
המכשיר תומך בקישוריות 5G, LTE, Wi-Fi 7, וב-Bluetooth 5.4. בנוסף, הגלקסי S25 Edge מציע עמידות למים ואבק בתקן IP68, כמו יתר דגמי הסדרה.
זמינות ומחירים
ה-Galaxy S25 Edge יהיה זמין בצבעים טיטניום, שחור וכחול, ובשתי תצורות:
- 12GB RAM עם 256GB אחסון במחיר של 4,399 ש"ח
- 12GB RAM עם 512GB אחסון במחיר של 4,899 ש"ח
מסמסונג ישראל נמסר כי המכשיר יושק בארץ החל מה-30.5.2025, כאשר המכירה המוקדמת תיפתח כבר היום. החברה מציינת גם כי תציע את הכפלת נפח האחסון ללא עלות נוספת עבור הרוכשים במכירה המוקדמת וחבילת מתנות הכוללת כיסוי סיליקון ומטען 25W.