גנב מכוניות מקבל יותר ממה שמגיע לו במותחן אימה חדש

"Locked" (באדיבות Paramount Pictures)

אנתוני הופקינס ("שתיקת הכבשים") וביל סקארסגארד ("ברברי", "נוספרטו") מככבים במותחן האימה החדש "Locked", שמתרחש כמעט כולו בתוך רכב סגור ומוכיח כסיוט קלסטרופובי במיוחד המזכיר גרסה ממונעת של סרטי "המסור".

הסרט עוקב אחר גנב חסר מזל בשם אדי (סקארסגארד), אשר מזהה ג'יפ מפואר ששווה לפרוץ אליו. הפעם, בניגוד לפריצותיו הקודמות, יגלה אדי כי הרכב שייך לוויליאם (הופקינס), אדם שהחליט לקחת את החוק לידיים ולאבזר את רכבו במטרה לכלוא בו גנבים פוטנציאלים ולהגיש להם מנה מעוותת של צדק.

הטריילר מתחיל כאשר אדי הנואש מחפש כל דרך להרוויח קצת כסף קל, בין אם מכרטיסי גירוד או נסיונות פריצה לרכבים באיזורו.

על אף שהוא טכנית פושע, נראה כי אדי בעיקר נאלץ לשבור את החוק בלית ברירה, אך בתוכו מסתתר אדם טוב, כזה שנותן מים לכלב שנשאר סגור במכונית נעולה.

כאשר הוא רואה רכב חדש ומפואר חונה באמצע הרחוב עם דלת פתוחה, אדי מאמין כי אולי המזל שלו השתנה. כשהוא מנסה להתניע, בעל הרכב מתחיל לדבר איתו דרך המסך ומחליט ללמד אותו לקח. אדי מוצא עצמו נעול ברכב, עם חלונות שחורים ושום דרך לצאת או לקרוא לעזרה.

כעת אדי נתון לחסדיו של וויליאם, שלא בוחל באמצעים כדי להענישו על הגניבה הפוטנציאלית, בעודו מנסה למצוא דרכים להשתחרר ולברוח בעזרת תושיותו.

כאשר הוא תשוש, חסר תקווה וכבר מוכן לוותר ולמות – וויליאם מבהיר כי הוא ממש לא רוצה להרוג אותו, אלא ליהנות מהמשחק המעוות שיצר.

הסרט מגיע מאת הבמאי דיוויד ירובסקי ("ברייטברן") והתסריטאי מייקל ארלן רוס ("נפילה") שכתב אותו יחד עם התסריטאים הארגנטינאיים גסטון דופרה ומריאנו קוהן.

מאחורי הקלעים נמצא גם את במאי האימה הידוע סאם ריימי ("קחי אותי לגהנום", "דוקטור סטריינג' בממדי הטירוף") שמשמש כמפיק.

הסרט צפוי להגיע לבתי הקולנוע במרץ 2025.


חלק מהפוסטים באתר כוללים קישורי תכניות שותפים, עבורם נקבל עמלה עם ביצוע רכישה בפועל של מוצרים. עמלה זו לא מייקרת את העלות הסופית של המוצרים עבורכם.

הסקירות והתכנים המופיעים באתר מהווים המלצה בלבד, וכך יש להתייחס אליהם. כל המחירים המופיעים באתר נכונים ליום הפרסום בלבד והאחריות לקניית מוצר או שירות כזה או אחר מוטלת עליך בלבד – השימוש באתר בהתאם לתנאי השימוש והפרטיות.

השוואת מפרטים