הוכרז: Dyson V15 Detect – שואב אבק אלחוטי עם מנגנון לזיהוי לכלוך

שואב Dyson V15 Detect (מקור Dyson)

חברת שואבי האבק דייסון (Dyson) הכריזה על שואב ה-Dyson V15 Detect, הדור הבא של שואבי האבק האלחוטיים המגיע עם ראש ניקוי חדש בעל לייזר מובנה לזיהוי לכלוך נסתר וטכנולוגיית זיהוי לכלוך חכמה, המציגה מידע בזמן אמת ומאפשרת לשואב להתאים את עוצמת השאיבה בהתאם לרמת הלכלוך, כאשר הוא מציע עד 60 דקות שימוש רצופות.

שואב ה-Dyson V15 Detect החדש מגיע כ"הפתעה" יחסית, עם קפיצה בשם מסדרת ה-Dyson V11 האחרונה שהושקה בארץ ישירות ל-V15. השואב החדש של דייסון מגיע עם אוסף פיצ'רים מרשים המתאים לשם ה-Detect ("זיהוי") בו בחרה החברה, כאשר הוא מגיע עם ראש ניקוי ה-Laser Slim Fluffy, המכיל לייזר מובנה שמאפשר לאתר אבק נסתר לניקוי טוב יותר. בנוסף, מערכת זיהוי מובנית מאפשרת לראות על מסך ה-LCD המובנה את גודל הלכלוך אותו השואב אוסף עם הפרדה לחלקיקים הקטנים מ-10, 60, 180 ו-500 מיקרון (μm).

>> הצטרפו לערוץ הטלגרם של גאדג'טי

ראש הניקוי החדש מגיע עם מערכת "חיישן העומס הדינמי" (DLS), המתאימה את עוצמת התנגדות ראש הניקוי בהתאם לרמת הלכלוך, כאשר מערכת זיהוי הלכלוך מאפשרת התאמה טובה יותר של עוצמת השאיבה לניקוי אפקטיבי יותר. שואב ה-V15 משתמש במנוע ה-Dyson Hyperdymium האחרון של החברה, הפועל במהירות של 125,000 סל"ד לעוצמת שאיבה גדולה במיוחד, כאשר לפי החברה מערכת הסינון של השואב תופסת עד 99.99% מהחלקיקים, עד לגודל של 0.3 מיקרון ומוציאה אוויר נקי יותר לחלל החדר.

ראש ניקוי Laser Slim Fluffy עם הלייזר המובנה (מקור Dyson)

בדומה לדגם ה-V11 Extra האחרון, השואב החדש מגיע עם סוללה נשלפת המספיקה לעד 60 דקות שימוש, לפי החברה, ובהתאם לעוצמת השאיבה.

שואב ה-Dyson V15 Detect החדש זמין למכירה במחיר של 700 דולר. לישראל הוא צפוי להגיע בעוד מספר חודשים, אך בשלב זה מחירו בארץ אינו ידוע.


חלק מהפוסטים באתר כוללים קישורי תכניות שותפים, עבורם נקבל עמלה עם ביצוע רכישה בפועל של מוצרים. עמלה זו לא מייקרת את העלות הסופית של המוצרים עבורכם.

הסקירות והתכנים המופיעים באתר מהווים המלצה בלבד, וכך יש להתייחס אליהם. כל המחירים המופיעים באתר נכונים ליום הפרסום בלבד והאחריות לקניית מוצר או שירות כזה או אחר מוטלת עליך בלבד – השימוש באתר בהתאם לתנאי השימוש והפרטיות.

השוואת מפרטים