וואטסאפ משדרגת את פרטיות המשתמשים באפליקציה

אפליקציית וואטסאפ צילום: רונן מנדזיצקי

וואטסאפ (Whatsapp) משדרגת את הגדרות הפרטיות בעבור משתמשי האפליקציה, עם הוספת אפשרות בחירה חדשה של “אנשי הקשר שלי חוץ מ…”, המאפשרת לבחור ספציפית אילו משתמשים ברשימת אנשי הקשר לא יוכלו לצפות במידע על המשתמש דוגמת סטטוס, תמונת פרופיל ועוד.

אחרי שרק בשבוע האחרון וואטסאפ הוסיפה אפשרות להשתקת משתמשים בשיחות אודיו מרובות משתתפים, הפעם החברה מוסיפה את אפשרות השליטה המורחבת על הפרטיות של המשתמשים לאחר תקופה ארוכה למדי של בדיקות ושיפורי פרטיות נוספים שבוצעו בעבר.

משתמשים יוכלו לשנות מעתה את הגדרות הפרטיות שלהם בכל אחת מהאפשרויות הבאות:

  • נראה לאחרונה
  • תמונת פרופיל
  • אודות
  • סטטוס

את השינוי ניתן לבצע דרך תפריט ההגדרות באפליקציה (הגדרות > חשבון > פרטיות), כשלכל אחד מפרטי המידע בוואטסאפ המשתמש יוכל לבחור באחד מ-4 מצבים:

  • כולם – המידע נגיש לכל משתמשי וואטסאפ.
  • אנשי הקשר שלי – המידע נגיש רק לאנשי הקשר שלכם.
  • אנשי הקשר שלי חוץ מ… – המידע נגיש רק לאנשי הקשר שלכם, מלבד אנשי קשר ספציפיים אותם תבחרו.
  • אף אחד – המידע לא נגיש לאף אחד.
הגדרות הפרטיות החדשות בוואטסאפ
הגדרות הפרטיות החדשות בוואטסאפ

אפשרות השליטה החדשה בהגדרות הפרטיות זמינה מעכשיו בעבור כלל המשתמשים בוואטסאפ.

הצטרפו לערוץ הטלגרם של גאדג’טי לעדכונים שוטפים בנושאים טכנולוגים ולערוץ גאדג’טי דיל למבצעים. תוכלו גם להירשם לעדכונים מאיתנו דרך ערוץ האינסטגרם הרשמי, עמוד החדשות של גוגל או בעמוד הפייסבוק.


*חלק מהפוסטים באתר כוללים קישורי תכניות שותפים, עבורם נקבל עמלה עם ביצוע רכישה בפועל של מוצרים. עמלה זו לא מייקרת את העלות הסופית של המוצרים עבורכם.

השוואת מפרטים